- Thank you received: 0
MIT campus
Leveszek a polcról két dobozt.
- Szóval melyiket kéred? A terminál szabványos, pont olyan mint a kincstáriak, tesztelésre kell id?nként, ergo csak meg kell venni, és sokszor nem egy darabot. Ez ráadásul Renraku féle. A dekk... Na az egy kicsit érdekesebb. Azt én raktam össze, egyiuk el?z? kis saját projekt. Ha érdekel akkor ez is lehet a megoldás. De azt, hogy amikor kutatni kell az egyetemen is, nem projekt nélkül jöttem azt hittem te is tudtad. Annak kapcsán is építettem dekket is, azt már Azumi látta. Vagy menjünk el vegyünk egyet egy tetsz?leges boltban? Vagy ha már ide tartozol vételezzünk kincstárit?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Egyszer? a kérdés. Remélem el?bb jön válasz, minthogy a banda megérkezzen De ha valóban jönnek bármikor befuthatnak...
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Mint tesztalany?" kérdez rá Jeff.
-"Nem, csak ha nem segítesz, akkor mindketten a firmware-rel kapjuk az átprogramozó package-et."
-"Ja, jó... Köszi... Kincstárból ezt nem lehetne vételezni? Az eredeti megvan egyébként is, ez amolyan expansion volna, szóval nem kell még egy lyuk a fejembe..."
[OOC: Majd listázd a projekteket ki ha ezen túl vagyunk és Jeff is el fogja tudni érni, ha adatjackr?l ha otthonról becsatlakozva, különben az életben nem fog tudni választani, mert én nem látom, hogy ? mik közül választhat.]
Csapat riadó!
Megmutatom mit és hol, hogyan.
A projektek listája egyfel?l hosszabb is lehet, meg rövidebb is, hiszen pl. a "plüssdekás" project is számos kisebb részb?l áll:
[list:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Szenzor alapú kommunikációs megoldások[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Önszervez?, több csatornás hálózatok, intelligens útválasztással[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Erre épül? demo droneok[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]A kommunikációs csatornákhoz kódolás, adatrejtés[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Alkalmazási területek meghatározása, kapcsolódó expert system fejlesztés[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Cover up drone fejlesztés (humanoid droneok fejlesztése)[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Eszközbe építhet? áramkörök gyártás el?készítése[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Szenzoros kommunikációhoz kémiai kommunikációs alprojekt:
[*:1ku5hic2]Kémiai kommunikáció (leveg?ben terjed? illat)[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Víz alatti kémiai kommunikáció[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Hozzá kapcsolódó illat csomag mellé parfüm fejlesztés[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Plüssdekás öltözéke és a "parfüm" irány mellé:
[*:1ku5hic2]"VIP" páncélzat[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Korszer?sített helyszínel?i egyenruha tervek[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Korszer?sített nyomozói egyenruha tervek[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
De itt van a haditechnika ellen?rzése kapcsán is sok projekt:
[*:1ku5hic2]Laboratóriumi tesztek[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]"Gyakorlatok"[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Kockázat elemzés[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Vagy a járm?ves projekt, ha Anna is be akarja hozni... Lefogadom már egyeztette:
[*:1ku5hic2]Ha már a "harci motor" az sport, akkor járm? tervezés fegyveres er?k sportolói számára[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Humanoid droneok kiegészít?jének alkalmas járm?vek[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Vagy a speciális dekk fejlesztés (Plüssdekás kompatibilis)
[*:1ku5hic2]Többcsatornás kommunikációval kapcsolatos kísérletek[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Integrált rigó- és kiberdekk kísérletek[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Vagy fegyver és l?szer fejlesztési projektek
[*:1ku5hic2]Smart ammunition alapú mesterlövés fegyverek kérdése.[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Szenzor hálózat alapú scope precíziós fegyverzethez (Ha nincs line of sight akkor is lehessen l?ni)[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Vagy rend?ri képzési rendszerek
[*:1ku5hic2]Rend?ri képzésre is alkalmas virtuális környezet, megfelel? scenariokkal[/*:m:1ku5hic2]
[*:1ku5hic2]Erre épül? "toborzó" játék[/*:m:1ku5hic2][/list:u:1ku5hic2]
Távlati cél: Nano méret? szenzor alapú többcsatornás, redundáns kommunikációs hálózat
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Moderáció
- Infraction for Thrall: Sorozatos tiszteletlenség
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?